PDA

View Full Version : CMotion image gallery 1 / some images don't appear



bakampel
07-06-2012, 12:05 PM
1) Script Title:
CMotion image gallery 1

2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/cmotiongallery.htm

3) Describe problem:

first of all: thank you for this nice script & greetings from vienna.

here is the problem:
http://www.barbarakampel.at/Tobias_korr3_final/presse_d.html

(appearing on ff, chrome, safari,....probably on ie as well)

no image (large) is more than 1024px on the longer side.
all images (small) are 200px high.
all images (small+large) are uploaded (are on my server).
I've tried out mostly everything that came to my mind. nothing worked.

i suppose it has something to do with lengths & heights but since I'm not into js at all I'm completely stucked now.
(+ feeling stupid)

thankful for any tips and hints

bk

jscheuer1
07-06-2012, 04:17 PM
Two problems. One might only be in an issue in some browsers. As far as the images not showing up, and this affects all browsers, they're not on the server. Upper and lower case matter on the server. For example, there is no:

8.jpg

But there is a:

8.JPG

The other missing images are probably similar. Either rename them so that they agree with your code, or change their names in the code so they match the actual filenames.

The other problem is that in at least some browsers, the menue_media menu covers the gallery making it impossible to scroll it. This can be fixed by editing the gallerystyle.css file. Using a text only editor like NotePad, add the highlighted as shown:


/* Gallery Styles */

#motioncontainer {
/*margin:0 auto; Uncomment this line if you wish to center the gallery on page */
width: 100%; /* Set to gallery width, in px or percentage */
height: 225px; /* Set to gallery height */
margin: 25px 0 0 0;
z-index: 11;
}

#motioncontainer a img {
border: 1px solid #cc . . .

bakampel
07-06-2012, 05:29 PM
thanks a lot...
100x sorry for bothering you. (precious time wasted...)
in german we call that "berufsblind".
nevertheless it would probably have taken me days to notice because i never do the JPG...only jpg.

special thanks for the z-index memo.
ill definitly have to fix that.

well..
have a nice weekend
and thanks again