PDA

View Full Version : Menu wont work after site moved to new host



joedo
07-02-2012, 03:59 PM
1) Script Title: ddlevelsmenu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddlevelsmenu/

3) Describe problem: Menu wont work after site moved to new host.

http://i46.tinypic.com/2u6ixcg.png

Thanks!

jscheuer1
07-02-2012, 04:17 PM
Perhaps you didn't move everything over and/or the paths changed. It could be anything really. We would have to see it to fix it.

If you want more help, please include a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.

joedo
07-02-2012, 04:21 PM
Hello and thanks for the reply, the domain name is http://goo.gl/kyRZI

jscheuer1
07-02-2012, 04:45 PM
.

Your page is in violation of Dynamic Drive's usage terms (http://www.dynamicdrive.com/notice.htm), which, among other things, state that the script credit must appear in the source code of the page(s) using the script. Please reinstate the notice first.

Next, there's no ddlevelsmenu on that page. It has a ddsmoothmenu:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddsmoothmenu.htm

But all of these:

http://www.mtl411.info/forum/ddsmoothmenu.css

http://www.mtl411.info/forum/ddsmoothmenu-v.css

http://www.mtl411.info/forum/jquery.min.js

http://www.mtl411.info/forum/ddsmoothmenu.js

are 404 Not Found. Try uploading them.

Oh, and there are images that can optionally be used with this menu. If you're using them, upload them to the proper places as well.

All in all, I think you would do well to go back to the demo page:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddsmoothmenu.htm

and pretty much start over step by step. Looks like you have (once you restore the on page credit) the correct markup. But all the support files appear to be missing.

joedo
07-02-2012, 04:56 PM
thanks buddy .. its an old backup site that we uploaded so we're working out all the bugs gunna have to find someone to update again ..