PDA

View Full Version : Chrome Bar Help



Samurai Dan
01-03-2006, 11:11 PM
Hello, not sure what to put or say here, but ive been having a few problems putting up a Chrome Menu Bar that ive had from you site. We have tried several ways and cannot seem to fix the problem and I was wondering if anyone could help.

Our site is

http://www.thorpeparkmania.co.uk/tpm2006

As you can see there is problems with the menu bar.

Any Suggestions on how to rectify it?

Many Thanks

Dan

ddadmin
01-03-2006, 11:49 PM
It's hard to say without first fixing the HTML markup on your page. Namely, you've added the script inside the BODY section of the page, but ending up a closing TD tag:


"
<!--3rd anchor link and menu -->
<div id="dropmenu3" class="dropmenudiv" style="width: 150px;">
<a href="http://www.google.com/">Google</a>
<a href="http://www.yahoo.com">Yahoo</a>
<a href="http://www.msn.com">MSN</a>
</div><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></td>

</tr>

This is obviously invalid HTML- try removing the entire HTML for the script, and placing it in clean HTML again on the page.

Samurai Dan
01-03-2006, 11:50 PM
Ok Sorry To Double Post :)

And it seems like ive just came along and spammed :eek:

We have seemed to of rectified the problem now:)

Thanks Anyway

Daniel