PDA

View Full Version : drill down menu



annies44
12-28-2005, 08:38 PM
Hello,

Is there any way to put a drill down menu into a website using only html code or will I have to use something more dynamic like javascript or dhtml?

dead-poetic
12-28-2005, 08:45 PM
a drill down menu? do you mean a drop down menu?

<select name="name">
<option value="1">One</option>
<option value="2">Two</option>
<option value="3">Three</option></select>

annies44
12-29-2005, 02:29 AM
I guess drop down would be a better description. But it will not be the main navigation menu. You click on the main category and come to several subcategories and click on one of the subcategories, and that would take you to the links for that topic.

dead-poetic
12-29-2005, 03:39 AM
ok, the code that I posted, is for a form, this link might help:
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/indexc.html