PDA

View Full Version : Ultimate Fade-In Slideshow - Only one gallery fades



bezworks
03-05-2012, 06:09 PM
1) Script Title: Ultimate Fade-in Slide Show

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

3) Describe problem: Images load fine in all browers, but all image galleries do not transition to the next photo. Only the first gallery. There are 3 galleries, but only one is working. Look here:

http://www.haws.org/dev/2012/

Thanks.

jscheuer1
03-05-2012, 07:56 PM
The other two only have one image each in them. It's repeated four times but there will be no perceived fade effect unless different images are used.

bezworks
03-09-2012, 08:23 PM
Wow! How did I miss that! LOL! Thanks John! :)

bezworks
03-09-2012, 08:25 PM
On another note, before each fade, another image shows for a split second and then it goes to the next faded image. Any reason for this you can think of?

Thanks John!

jscheuer1
03-10-2012, 02:56 AM
You have a rule in dev/2012/templates/haws2012/css/template.css at line 1088:


.moduletable-boxpic,.moduletable-boxpic>div,.moduletable-boxpic>div>div,.moduletable-boxpic>div>div>div {
z-index:0!important;
}

that's messing with the slideshow's native z-index rotations and causing that jumping effect. It also allows the class="section" drop down divs to show over the slideshow. Unless you need it for something else, get rid of it and instead use this rule:


.section {
z-index: 1003 !important;
}

It will accomplish the same thing, but leave the slideshow intact.

If you do need it for something else, let me know what and we'll figure something out.

bezworks
03-10-2012, 04:55 AM
Thanks again John! I'm squared away now. Sent you a little gift earlier. It's not much, but just wanted to show a token of kindness.

God bless.