PDA

View Full Version : Problem with height of the table



mike
12-23-2005, 04:02 AM
Hi,
I need a help. I am loading a new page and the contents are loading dynamically in that page. So I have to resize the window according to the height and width of the table. In onload I am getting the width and height of the table. Width is predefined, so no prob with that. But the height differs according to the contents. I cant get the height of the table using table.height because it is not predefined. Can anyone help on this.

Thanx...

jscheuer1
12-23-2005, 07:57 AM
table.offsetHeight

mike
12-23-2005, 08:04 AM
Thank u very much John.
Its working fine......