PDA

View Full Version : SAG Scroller Content Not Looping Properly



avarseir
02-23-2012, 11:13 AM
1) Script Title: SAG Content Scroller v1.3

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex2/sagscroller.htm

3) Describe problem:
I've managed to install the script and its working fine with the exception that it displays blank content after the last line of content is displayed instead of going back to the first content.

For example: 3 entries defined in the body, not in an external file.

<ul>
<li>TEst1</a></li>
<li>Test2</a></li>
<li>Test3</a></li>
</ul>


test 1 displays >> test 2 displays >> test 3 displays >> blank >> blank >> blank >> test 1 displays >> test 2 displays >> test 3 displays >> blank >> etc, etc, etc.

Any ideas?

eviltwin
02-24-2012, 12:11 AM
avarseir,

I'm experiencing the same thing with the same script. Here's a link to my example: http://www.flyingcube.com/scroller/sagscrolltest.htm. One thing that you'll notice is that the mysagscroller div has a different background color. If you force the scroller through by clicking on the down arrow, you'll see it scroll by and then it's a white background until it scrolls through again.

I'm sure that it's a simple fix, but so far I'm stumped. Any help from someone would greatly be appreciated.

Thanks,

-Rafe

avarseir
02-24-2012, 01:11 AM
Hi Buddy,

I went to your site and found that you're experiencing the exact same problem as me.

It seems that the scroller scrolls through the array then adds an equal amount of blanks before it goes back to the first data point on the array.

Any experts out there please help!! :confused::confused::confused:

eviltwin
02-29-2012, 04:10 AM
Can anyone help us out on this?

LambdaEnt
03-12-2012, 10:18 AM
Yes, please fix this!

It s a great product, with a serious flaw.