PDA

View Full Version : how to duplicate drop down menu



RumbleEye
12-13-2011, 08:09 PM
1) Script Title:
AnyLink JS Drop Down Menu v2.3

2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

3) Describe problem:

hello - I am using this script with the second menu (where the drop down menu appears to the right of the link) But I want to create more than one menu like this for more buttons I have on my main menu

anyone knows how do I fo that?

Thank you :)
RumbleEye

RumbleEye
12-15-2011, 08:01 AM
anyone?

ddadmin
12-15-2011, 01:54 PM
I'm not quite clear on what you're asking- by more than one menu, do you simply mean multiple menu buttons that each show a "left right" drop down menu when the mouse rolls over them? The confusion is whether you mean the aforementioned, or one menu that in turn supports a nested 2nd or 3rd level.

If you're talking about the 1st case, multiple menus on the same page is obviously possible, as if you look at the script page (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm), on it already showcases 4 examples.