PDA

View Full Version : My javascript is not working properly???



franktwin
09-15-2011, 11:51 PM
I inserted the dynamic drive java script code for the q and a drop menu - I did everything right and it is not working - please help if you can. -

the page is here

creditrepair.hostoi.com/faq.html

Thanks

jscheuer1
09-16-2011, 01:37 AM
The page is currently unavailable.

franktwin
09-16-2011, 01:56 AM
Try this

creditrepair.hostoi.com/faq.html


Thank You-

jscheuer1
09-16-2011, 02:45 AM
All I get is a page with:


Website Under Review


You are seeing this page because the system administrator of 000webhost.com is currently checking this website for malicious content. This redirect page will be removed once we finish manually checking all files on this account. Since we check over 100 websites per day, it can take about 2-4 hours to complete. If you are the owner of this website, you will get an email confirmation once it's done. If you are a visitor, please come back later.

www.000webhost.com is the most popular free web hosting provider, and as such, suffers from abusers. Around 5% of users sign up here just to start hacking or phishing websites or causing other problems. So, in order to survive, we must monitor what our users are hosting.

We are sorry for the inconvenience, but checking all content manually is the only way to provide you with the most secure and reliable service. If you find any illegal websites on our network, you can report it here.

And, from the hostname you're using, if that's any indication of the site's content, you will probably have to go elsewhere to find a host. And would be banned here if you tried to link to a site of that nature unless you had a very legitimate scripting question. Even then hotlinking to it would be at best frowned upon.

If eventually you do get a legitimate site up and running and have a legitimate scripting question about it, feel free to post about it here, but please don't hotlink to it. You may give the address, but without the http or www parts.

franktwin
09-16-2011, 02:51 AM
Hi,

They just did that.. I am using a free hosting and they do that sometimes.. it will be available in a few hours... - Please check the page later... I really want to know why my java is not working correctly.. -

Thank You So Much... -

-Regards,
Frank

franktwin
09-16-2011, 03:37 AM
the site is back up now... -

Thank You

jscheuer1
09-16-2011, 04:07 AM
There could also be other problems but the script:

creditrepair.hostoi.com/switchcontent.js

has trailing 'garbage':


<div xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><object style="position: absolute; top: -1000000px; left: -1000000px;" width="1" height="1" id="_dp_swf_engine" data="http://static.dealply.com/flash/dealply_swf_engine.swf" type="application/x-shockwave-flash"><param value="always" name="allowscriptaccess"></object>

That might have been put there by the host. If so, there's probably nothing you can do about it, as it probably means that they don't allow scripts.

But, if they didn't put it there, get a fresh copy of the script from the demo page:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/switchcontent.htm

and replace the one on the server with it.

It's also possible that the host put it there by mistake or due to some problem they're experiencing. To find out, you would have to ask them. It seems like an odd method to use for disabling scripts. Try uploading a fresh copy first. You may need to clear the browser's cache and refresh the page to see any changes. It could also be a problem on your end, like some malware on your computer that's inserting it.