PDA

View Full Version : Resolved header refresh



ggalan
09-06-2011, 04:20 PM
is there a way to refresh the header using fractions?
something like this?


header("Refresh:1.25; url=./index.php");

JShor
09-06-2011, 05:09 PM
That's oddly specific. And no, you can't.

ggalan
09-06-2011, 05:29 PM
i didnt mean to be so specific. but there are no workarounds to use fractions then?

djr33
09-06-2011, 05:58 PM
Javascript could probably give you more precise control, though it isn't as reliable. So you could mix a 2 second header refresh and a 1.25 second JS reload, and that's close to a "workaround". Not sure if that's helpful.