PDA

View Full Version : Iframe SSI II script issue with POST



abcdefg
12-05-2005, 04:02 AM
Hi,

Same story as many, the script works great on first loading the page however I need to then POST data to the iframe at which point it doesn't resize and content is cut off. This is what I'm using to post:



<form method="post" name="testfocus" action="process.php" target="iframe">


however I can't seem to get it to auto adjust to the content of the iframe.

Thanks in advance!

jscheuer1
12-05-2005, 04:15 AM
Why not give my SSI III* script mentioned on page_2 (http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=5060&page=2) of an earlier thread, starting at post number 17 a try? It uses the onload event of the iframe(s) as hard coded into the HTML and so, may work out better when posting to one of them. Let me know if it helps or if you have questions about implementing it. Be sure to read at least post #'s 17 through 20 in the thread.

*Still under development, please give positive or negative feedback here, in this thread (so I can keep it straight who is doing what with it), if you use it.

abcdefg
12-05-2005, 03:02 PM
Great, that works perfectly in IE, FF and Opera (not Safari however).

Two tips, for me to get it to work how I wanted I changed these two values to 0:



frameObj.height = frameWidth<contentWidth? contentHeight+0 : contentHeight+0;

and I *had* to set a height in the iframe otherwise on first load IE would render it the wrong size.

Thanks for the great script.