PDA

View Full Version : Livechat script



Didier
08-26-2011, 07:21 AM
Hi,

i dont know how to add the livechat script to our site :(,
this is what need to be added :
<script type="text/javascript" src="http://www.bconnect.lu/Chat/Ivecom3/MasterServer/Public/ScriptProvider.php"></script>

and this is the page where it needs to be added, but there is already a javascript on it :
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Mefaco BVBA - Industrial Fasteners and Tools</title>
<script type="text/javascript" src="simpletreemenu.js">

/***********************************************
* Simple Tree Menu- Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
***********************************************/

</script>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="simpletree.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles.css" />
</head>

<body topmargin="0">

<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr valign="top">
<th class="style2" scope="row">&nbsp;</th>
<td width="950" background="bg.jpg" class="style2"><p><!--url's used in the movie-->
<!--text used in the movie-->
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="950" height="335" id="top" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="top.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#3e3e3e" />
<embed src="top.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="950" height="335" name="top" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object><script type="text/javascript" src="ieupdate.js"></script></p>
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr valign="top">
<th width="4" scope="row">&nbsp;</th>
<td width="276">


</td>
<td width="10">&nbsp;</td>
<td width="665">
<?php

require "connect.php";
$pand_db = db_connect();

$requete = "SELECT * FROM inhoud WHERE ID = 54";


$result = mysql_query ($requete,$pand_db) or pand_mysql_die();
$panden = mysql_fetch_object($result);

?>

<table width="93%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td><? echo (html_entity_decode($panden->Nederlands)); ?><br /></td>
</tr>
</table></td>

</tr>
<tr>
<th scope="row">&nbsp;</th>
<td valign="top">&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p></td>
<td class="style2">&nbsp;</td>
</tr>
</table>

<map name="Map" id="Map"><area shape="rect" coords="51,110,263,141" href="index.php" target="_self" />
<area shape="rect" coords="52,142,262,172" href="product.php" target="_self" />
<area shape="rect" coords="53,175,262,209" href="route.php" target="_self" />
<area shape="rect" coords="54,211,260,244" href="contact.php" target="_self" />
</map>
</body>
</html>

So if anyone could help me out with this that would be great

Didier

XManBG
08-26-2011, 10:01 AM
About adding JavaScript on your page... you can add as many <script> as you like in the <head> of your page. They will be loaded all the way during page load.

So about your asking: just add second <script type="text/javascript" src="http://www.bconnect.lu/Chat/Ivecom3/MasterServer/Public/ScriptProvider.php"></script> after the first closing </script> tag.

It is another question how do you like to use this script... and where... but you probably will better know.

Cheers

Didier
08-26-2011, 11:09 AM
Thanks for the reply but i dont know how to show the livechatbox on the page,
i would like to get it in the left bottom but am not sure if this would be possible
this is the site where it would be used on : http://www.mefaco-intl.com

Didier
08-29-2011, 09:31 AM
is there anyone that would help me out for displaying the lifechatbox on our page?
i have no clue of what code i need to do get this working :(
thanks in advance

XManBG
08-29-2011, 06:40 PM
How did you got this livechat script code?? There should be a description or documentation how to integrate it. The file here http://www.bconnect.lu/Chat/Ivecom3/MasterServer/Public/ScriptProvider.php is actually one JS file and not a PHP, which is already interesting why?!

Didier
08-30-2011, 09:41 AM
Ok the chatbox seems to be working now, they have activated it on our other website and going to change it. The only thing i needed to do was adding the script.

Thanks anyway for your help ;)