PDA

View Full Version : AnyLink JS Drop Down Menu v2.3 Problem



kent101
08-11-2011, 10:53 AM
Hi

I'm using the following:
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

I have an image rollover displaying the dropdown menu under neath. I'm having trouble with the placement of the dropdown in Chrome.
Where can I adjust the y position of the dropdown. I think it's set to default at the moment.......does anybody know where I can set the y position?

Thanks for your help.

jscheuer1
08-11-2011, 02:24 PM
If you adjust the position for Chrome, it will throw it off for others.

This came up before not too long ago. I'm not sure if I recall the exact fix, but I think it was setting the trigger's style to:


display: inline-block;

So try adding this to the anylinkmenu.css file:


.menuanchorclass {
display: inline-block;
}

Upload the changes, clear the browser cache and refresh the page before testing.

Note: Just tested using Chrome's developer tools. Appears to work.

If you want more help:

Please post a link to a page on your site that contains the problematic code so we can check it out.

kent101
08-17-2011, 09:38 AM
Thanks for the help!!!!!