PDA

View Full Version : Mouseover Tabs Menu problem



nico
05-08-2011, 02:14 PM
1) Script Title: Mouseover Tabs Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/mouseovertabs.htm

3) Describe problem:
Hello together,
it is possible to set two pages for one id?
On the scriptpage you can see how to set the hover effect.
There are two possibilities one with pageid and the other with pagename.
for example: ...?yourtabsmenu=cssdrive or ...?yourtabsmenu=1

Now I want to assign one menu item more pages.
id="cssdrive" or id="news" or id="examples"

So you can click different sub menu items and the main menu item is sellected.

I hope you can understand my problem.
Thank you!

ddadmin
05-09-2011, 09:06 AM
Hmm I'm not sure I understand the question- are you asking how to have more than 1 tab selected via the URL parameter string, so instead of just:

?yourtabsmenu=cssdrive

you want something like:

?yourtabsmenu=cssdrive,dynamicdrive

to select both the "CSS Drive" and "Dynamic Drive" tabs when the resulting page loads? If so how should the script decide which tab's sub contents to show- the first or second selected tab's?

nico
05-09-2011, 02:52 PM
http://www.nicomueller.bplaced.net/navi.jpg

Here is an example:
I would like if the site "Geschäftsführung" appears that the navigation point "Abbund-Service" is active (hover effect). If now the site "Mitarbeiter" appears the navigation point "Abbund-Service" should also be active.
Because more pages of the submenu belongs to one navigation point.

You understand what I mean?
Thank you!