PDA

View Full Version : Form redirects based on input



gold2040
11-20-2005, 11:34 AM
Hey :)

Is it possible to have this script

http://www.irt.org/script/1558.htm

but with just one input box instead of one for each query

Cheers

gold2040

Twey
11-20-2005, 12:08 PM
<form action="default.cgi" onsubmit="
if (this.elements['box1'].value != '') this.action == 'box1.cgi';
else { alert('Please fill something in'); return false; }
return true;">
<input type="text" name="box1">
</form>

gold2040
11-20-2005, 12:15 PM
Hey Twey :)

Thanks, but what I meant was say you put for example

javascript
Perl language
PHP
ASP Scripts

as queries

Would it be possible depending on what query you typed in to redirect to a different webpage with just 1 input box instead of having a box for each query.

Cheers if possible

gold2040

Twey
11-20-2005, 12:20 PM
Ah, I see. Yes.

<form action="default.cgi" onsubmit="
var ve = this.elements['box1'].value.toLowerCase();
if (this.elements['box1'].value != '') {
if(ve == "javascript") this.action == 'box1.cgi';
else if(ve == "java") this.action == 'box2.cgi';
else if(ve == "php") this.action == 'box3.cgi';
}
return true;">
<input type="text" name="box1">
</form>