PDA

View Full Version : How to insert my pictures



maadretny
02-14-2011, 06:23 PM
1) Script Title: Conveyor belt slideshow script

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/leftrightslide.htm

3) Describe problem:
I am a totally new user so please excuse my ignorance. How do I modify the script to insert pictures from my computer?

I've tried several things to try to insert my own pictures, but don't know how. Instead of the following, what do I put? Will this pull the pictures from my C:/ drive? Thanks so much!

//Specify the slider's images
var leftrightslide=new Array()
var finalslide=''
leftrightslide[0]='<a href="http://"><img src="dynamicbook1.gif" border=1></a>'
leftrightslide[1]='<a href="http://"><img src="dynamicbook2.gif" border=1></a>'
leftrightslide[2]='<a href="http://"><img src="dynamicbook3.gif" border=1></a>'
leftrightslide[3]='<a href="http://"><img src="dynamicbook4.gif" border=1></a>'
leftrightslide[4]='<a href="http://"><img src="dynamicbook5.gif" border=1></a>'

azoomer
02-14-2011, 08:15 PM
Try to put the name of your own pictures instead of dynamicbook?.gif
For example you would change
"dynamicbook1.gif" to "myfirstpicture.jpg" or what you have called your images. And
"dynamicbook2.gif" to "mysecondpicture.jpg"
And so on. For this to work you need to put the images in the same folder as the page with the script. Post again if you can't get it working.

maadretny
02-14-2011, 09:46 PM
This didn't work. Maybe I have the pictures in the wrong folder. The pictures don't show - just the icon that comes up when it can't find the picture. They scroll...

I don't have the script itself anywhere except in a box on the page. Should I save it somewhere else?

azoomer
02-14-2011, 09:58 PM
try to save the html page with the script in the same folder as the images. Post your code if it doesn't work.

maadretny
02-14-2011, 11:57 PM
I think I got it! Thank you!!

maadretny
03-07-2011, 11:05 PM
I thought I had it. It worked on the test, but won't work on the site. Site is http:www.maracpe.org. I saved the page into the picture folder. I saved the images into the page folder. Nothing has worked so far. What am I doing wrong?

quarfie
03-08-2011, 12:22 AM
I had a look at your web page. The way the code is setup now, the images must be in the wpimages folder on your web server.

If they are already there, the file names must be different than as they are referenced in the script.

Jason

maadretny
03-08-2011, 12:33 AM
That got it! Thank you so much!