PDA

View Full Version : Ultimate Fade-in Slideshow 2.4 not working in IE



Drakhul
01-25-2011, 04:08 PM
1) Script Title: Ultimate Fade-in Slideshow 2.4

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

3) Describe problem: This script works great in every browser except IE. I get the following error:


Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; .NET4.0C; .NET4.0E)
Timestamp: Tue, 25 Jan 2011 16:00:34 UTC


Message: 'imagearray[...].0' is null or not an object
Line: 38
Char: 3
Code: 0
URI: http://connect-technology.net/scripts/fadeslideshow2.4.js

Here is a link to the page it is deployed on: http://connect-technology.net/

As far as I can tell, I have done everything correctly. Please help! lol

azoomer
01-25-2011, 04:13 PM
usually it is caused by an extra comma in the image array.
Try to delete the comma highlighted in red ( after the last image)


imagearray: [
["/images/quotes/SignatureLink.jpg", "http://www.SignatureLink.com", "_blank"],
["/images/quotes/GetDucks.jpg", "http://www.getducks.com", "_blank"],
["/images/quotes/EscoSigns.jpg", "http://www.EscoSigns.com", "_blank"],
["/images/quotes/BnMPoles.jpg", "http://www.BnMPoles.com", "_blank"],
["/images/quotes/MWB.jpg", "http://www.mississippi.edu/riseupms/", "_blank"],
],

Drakhul
01-25-2011, 04:17 PM
OMG I am such a tard... LOL

Thanks!