PDA

View Full Version : Resolved DD Tab Menu (5 styles) - defaulting to current



itskimical
12-02-2010, 07:20 PM
1) Script Title:
DD Tab Menu - Using the 4th menu
2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddtabmenu.htm
3) Describe problem:
The menu keeps defaulting to the "Advanced" tab as the current tab. I don't have it set as "current."
This is my original code::
Top Tabs

<div id="middlemenu" align="center">
<div id="ddtabs4" class="ddcolortabs">
<ul>
<li><a href="../storeadmin/websites.php" rel="ct1"><span>Web Site</span></a></li>
<li><a rel="ct2"><span>E-Store</span></a></li>
<li><a rel="ct3"><span>Advanced</span></a></li>
<li><a rel="ct4"><span>Site Extras</span></a></li>
<li><a rel="ct5"><span>Administration</span></a></li>
</ul>
</div>

Bottom Tabs


<div id="ct3" class="tabcontent">
<ul>
<li><a href="../storeadmin/defaults.php">Default Items</a></li>
<li><a href="../storeadmin/popups.php">Pop-Up Pages</a></li>
<li><a href="../storeadmin/features.php">Featured</a></li>
<li><a href="../storeadmin/coupons.php">Coupons</a></li>
<li><a href="../storeadmin/catalog.php">Print Catalog</a></li>
<li><a href="../storeadmin/global.php">Global Updates</a></li>
</ul>
</div>


Is there something in the script that I am missing? Maybe something that marks the rel="ct3" as current?

ddadmin
12-03-2010, 04:08 AM
Check your initialization code to see if the 2nd parameter may have been set to 2:


<script type="text/javascript">
//SYNTAX: ddtabmenu.definemenu("tab_menu_id", integer OR "auto")
ddtabmenu.definemenu("ddtabs1", 2) //initialize Tab Menu with ID "ddtabs1" and select 1st tab by default
</script>

itskimical
12-03-2010, 02:27 PM
That was exactly it! Thank you.