PDA

View Full Version : Cmotion problems



Charles.martin
11-17-2010, 01:47 PM
1) Script Title: CmOtion

2) Script URL (on DD): ?

3) Describe problem:
I followed the tutorial to the letter and have the js and CSS files in the same place as the index.htm. But it failes to work all i get is a lot of </par> in it an others bits see...

{\rtf1\ansi\ansicpg1252\deff0\deflang2057{\fonttbl{\f0\froman\fcharset0 Times New Roman;}{\f1\fswiss\fcharset0 Arial;}} {\*\generator Msftedit 5.41.15.1515;}\viewkind4\uc1\pard\sb100\sa100\f0\fs24 \par \par \line\line \line \line \line \line \line\line \par \par \line \par \par \par \line\par \par \par \par \par \par \line\line \line \par \par \pard\f1\fs20\par }

WHAT IS THIS?!


My html script is I have checked it against the original an is ok:--


<html><head>
<title></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style/gallerystyle.css" />

<!-- Do not edit IE conditional style below -->
<!--[if gte IE 5.5]>
<style type="text/css">
#motioncontainer {
width:expression(Math.min(this.offsetWidth, maxwidth)+'px');
}
</style>
<![endif]-->
<!-- End Conditional Style -->

<script type="text/javascript" src="style/motiongallery.js">

/***********************************************
* CMotion Image Gallery- Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* Visit http://www.dynamicDrive.com for hundreds of DHTML scripts
* This notice must stay intact for legal use
* Modified by Jschuer1 for autowidth and optional starting positions
***********************************************/

</script>


</head>
<body>
<div id="motioncontainer" style="position:relative;overflow:hidden;height;600px; width;900px;">
<div id="motiongallery" style="position:absolute; left:75px; top:64px; white-space: nowrap; width: 6423px; height: 555px;"> <nobr id="trueContainer">

<a href="#"><img src="st.jpg." border=1></a>
<a href="#"><img src="st.jpg." border=1></a>
<a href="#"><img src="st.jpg." border=1></a>
<a href="#"><img src="st.jpg." border=1></a>
<a href="#"><img src="st.jpg." border=1></a>
</nobr>

</div>
</div>
</body></html>


Please help! i'm loosing my hair!!!

jscheuer1
11-17-2010, 03:07 PM
What you're seeing is garbage. When do you see that? Have you tested the page in the browser?

If you want more help:

Please post a link to a page on your site that contains the problematic code so we can check it out.

Charles.martin
11-17-2010, 03:45 PM
Hi I haven't uploaded online yet, or when I had opened the html file in IE or firefox that is when I was getting the garbage bits.

I did try again an started from scratch with the whole thing, and I didn't get the garbage but it wouldn't scroll! so a different problem.

I can't see anything different all i ahve done is Ctrl C and Ctrl V!

jscheuer1
11-17-2010, 04:35 PM
Well, that's progress. Have you downloaded the stylesheet and script and are they in the same folder as your test page?

If not grab then from the demo page.

About putting it up live - often that's the easiest way to diagnose things. It can just be an orphan page somewhere on your site/the web, doesn't have to be linked to or from your other pages. It should have the script, images and style files with it so it could work barring any other problems.