PDA

View Full Version : Wipe Splash



Showtime2k4
11-03-2004, 06:46 PM
I am currently trying to use your DHTML/JavaScript code on the website, the Wipe Splash screen, but when I upload all of the files from the zip onto my ftp(AngelFire) nothing happens. Everything works except for the "Skip Intro" link and the Wiping Text, it doesnt even redirect me to the url either.

So I believe someone could have put the wrong file(s) on the zip?

Thank you.

cr3ative
11-03-2004, 06:51 PM
Make sure the link to the main site is linked properly. Clicking "Skip Intro" just hyperlinks to the normal page.

Also, it's in the rules, don't double post.

cr3ative

Showtime2k4
11-05-2004, 07:22 PM
I checked, everything is linked correctly 100%, and still it wont show up. I apologize for the double post, I realized I posted it in the wrong forum and could not delete it.

cr3ative
11-06-2004, 07:21 AM
Can you post a link to an example of it not working?

cr3ative

Showtime2k4
11-08-2004, 06:54 PM
Hey, thanks for your help. But, somehow it started working....and I didnt even change anything :confused: but Thank you for your assistance, anyway.