PDA

View Full Version : Featured Content Glider Div Remains Empty in Browser



RachelAlbert
10-22-2010, 12:06 AM
1) Featured Content Glider

2) http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/featuredcontentglider.htm

3) I set up everything according to instructions with all images and js and css placed on the server as directed. All images in their respective divs show up well in Dreamweaver, but as soon as I upload the page and preview on the server the div remains empty. The image paths are correct, since an image will show up in the div when I placed one there without any DD code. So what might not be connecting? Javascript is enabled in the browser.

Here is my code for the head section:


<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="featuredcontentglider.js">

/***********************************************
* Featured Content Glider script- (c) Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* Visit http://www.dynamicDrive.com for hundreds of DHTML scripts
* This notice must stay intact for legal use
***********************************************/

</script>
<link href="featuredcontentglider.css" rel="stylesheet" type="text/css">


Here is my code in the div that includes this effect.



<div class="features">

<script type="text/javascript">

featuredcontentglider.init({
gliderid: "pictures", //ID of main glider container
contentclass: "glidecontent", //Shared CSS class name of each glider content
togglerid: "p-select", //ID of toggler container
remotecontent: "", //Get gliding contents from external file on server? "filename" or "" to disable
selected: 0, //Default selected content index (0=1st)
persiststate: false, //Remember last content shown within browser session (true/false)?
speed: 500, //Glide animation duration (in milliseconds)
direction: "downup", //set direction of glide: "updown", "downup", "leftright", or "rightleft"
autorotate: true, //Auto rotate contents (true/false)?
autorotateconfig: [3000, 2] //if auto rotate enabled, set [milliseconds_btw_rotations, cycles_before_stopping]
})

</script>

<div id="pictures" class="glidecontentwrapper">

<div class="glidecontent"> <a href="http://www.thelingerieshopny.com/productdetails.php?pid=404&cid=1&sid=1"><img src="images/frontpanels/V3/BowStudTop.jpg" border="0" /></a>
</div>

<div class="glidecontent"> <a href="http://www.thelingerieshopny.com/productdetails.php?pid=412&cid=1&sid=1"><img src="images/frontpanels/V3/DrawstringNeckRobe.jpg" border="0" /></a>
</div>

<div class="glidecontent"> <a href="http://www.thelingerieshopny.com/productdetails.php?pid=409&cid=1&sid=1"><img src="images/frontpanels/V3/BubbleSleeveJacket.jpg" border="0" /></a>
</div>

<div class="glidecontent"> <img src="images/frontpanels/V3/CozyGirlCopy.jpg" /></a>
</div>

</div>
</div>

RachelAlbert
10-22-2010, 06:51 PM
Thanks, everyone who read my post and tried to help.

I've figured out this one by myself.

I was going to leave off the Toggler part, thinking it wasn't really necessary.
Apparently it was, since this seems to control the automation.
Once I put it back in, it worked just fine.