PDA

View Full Version : content tab



radujit
09-26-2010, 11:28 AM
1) Script Title: content tab

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/tabcontent.htm

3) Describe problem:

In the divs "country1" and "country2" of tab content, I included a select control. Depending on selection, some information is loaded.
Everything works fine onload of page.
My problem is that if i go to country2 tab and select some value and then I come back to country1, in div country1 the default information does not load.

To see the script in action, please visit
http://www.iisconsult.ro/indecsi.asp

jscheuer1
09-26-2010, 04:11 PM
I'd try adding the highlighted as shown:


. . .
<Script>
function HandleExtChange() {
location.href="indecsi.asp?index=" + document.extern.extindexes.value;
}
</script>

<script type="text/javascript">
jQuery(function($){
$('a[rel=country1]').click(function(){
setTimeout(HandleChange, 100);
});
$('a[rel=country2]').click(function(){
setTimeout(HandleExtChange, 100);
});
});
</script>





<ul id="countrytabs" class="sh . . .

radujit
09-26-2010, 04:36 PM
Thank you! Your solution is great! Works wonders!