PDA

View Full Version : Odd JQuery SimpleSli.de Problem



jgroebuck
09-10-2010, 02:12 PM
Hi,

First of all, please excuse my ignorance of JQuery(and coding in general) - Although I hastily grab plugins and try to use them, I really do appreciate them, and also the help you may provide me with my problem!

My problem is this - I was looking for a simple and effective slideshow to use in a website I was making. SimpleSli.de(http://www.simplesli.de/) was exactly what I was looking for. It works great when it works but sometimes when I load the page it kind of doesn't work. I don't know what is going on but only approximately 50 pixels of the slideshow is visible. This happens sporadically when you refresh the page multiple times, and seems to not work more often on Google Chrome.

I've eliminated every possible wrong doing in my code and tried installing firebug to help me identify the problem but for now this is beyond my understanding. JS Lint also purged errors in the code but still the same intermittent problem.

I tried to contact David Drew - the creator of SimpleSli.de but he has not responded to me.

On top of this I was trying to Auto Play the slideshow on load but could not get this to work. The code for it is available on the SimpleSli.de website but I tried to implement it in every possible way but it did not work. This problem is secondary and not really a proper problem so no worries if you can't help me on this one.

The website in question is http://www.argsecurityscotland.co.uk/

Thank you in advance for your time and expertise, I really appreciate it.