PDA

View Full Version : Flex Level Drop Down Menu (v1.1) jQuery



pennzman543
08-24-2010, 02:25 PM
1) Script Title:
Flex Level Drop Down Menu (v1.1)
2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/flexdropdown.htm
3) Describe problem:

Hello,

I am having problems running this script with another(side menu and slide show). I think it is because of the jQuery. I know pretty much nothing about javascript so i cant say for sure. One will work on a page but not the other and the opposite happens on another page.

http://www.tropicalsiesta.net/beta/sideslide menu works...Slideshow does not
http://www.tropicalsiesta.net/beta/slide slideshow works... menu does not


Please let me know if you can help

Thanks
Brian

pennzman543
08-24-2010, 02:41 PM
Fixed my own problem!


Solutions can be found here:
http://praveenbattula.blogspot.com/2010/02/jquery-conflict-when-using-different.html

Just added
var $j = jQuery.noConflict(); and changed every $ to a $j


If your reading this and this will cause a problem down the road let me know!
Thanks!

azoomer
08-24-2010, 02:41 PM
on the first page you may want to try changing this


<script type="text/javascript"> //http://webdeveloperplus.com/jquery/featured-content-slider-using-jquery-ui/
$(document).ready(function(){
$("#featured").tabs({fx:{opacity: "toggle"}}).tabs("rotate", 1000, true);
$("#featured").hover(
function() {
$("#featured").tabs("rotate",0,true);
},
function() {
$("#featured").tabs("rotate",1000,true);
}
);
});
</script>

to this

<script type="text/javascript"> //http://webdeveloperplus.com/jquery/featured-content-slider-using-jquery-ui/
jQuery(document).ready(function($){
$("#featured").tabs({fx:{opacity: "toggle"}}).tabs("rotate", 1000, true);
$("#featured").hover(
function() {
$("#featured").tabs("rotate",0,true);
},
function() {
$("#featured").tabs("rotate",1000,true);
}
);
});
</script>

if it helps it is because the flexdropdown script is in jquery noconflict mode

edit: okay I see you fixed it already

pennzman543
08-24-2010, 03:28 PM
Yeah that works as well. Is there a difference? which one is better? ill go with yours bc i have no idea what i am doing.


Thanks SO much!