PDA

View Full Version : Advertising.com Menu



azn_romeo_4u
11-01-2004, 08:13 PM
Anyone seen the menu in advertising.com? I'm a total beginner with JS. Just wondering how do they do that? I took a look at their source code, and looks too crazy for me.

Do you guys have that type of menu?

cr3ative
11-02-2004, 01:58 PM
Oh dearie.. my advert blocking software restricts all my browsers a connection there :p
I guess they work too well !

Any other sites you can show us?

cr3ative

metalmickey
11-05-2004, 01:50 PM
I agree - really smart menu they have.
It looks like each 'rollover' button on the menu loads a separate html script for the following submenus. this is how they are able to use graphics.
I wish I new more, but I only have their index menu to examine.