PDA

View Full Version : Crawler script stops easyslider script from working...



lasa2
08-07-2010, 09:23 PM
Hi I am new to the forum... I've been using the crawler js script on a couple of sites flawlessly...by far the easiest, smoothest no gap image marquee out there, but I just tried to add it to a site with easyslider 1.7 (JQuery) in place and it stops the slider-script from working? Any ideas...?

Lasa2

djr33
08-08-2010, 03:22 AM
For us to help, we'll need to have a link for your page.

lasa2
08-09-2010, 07:26 PM
Sorry about that..
http://threefooter.com/des1/
this is a testing ground for me.

Thanks,

lasa2

jscheuer1
08-10-2010, 02:10 AM
Only seems to be a problem in IE. If you make a valid URL DOCTYPE, or the HTML 5 DOCTYPE as the first thing in your page, that should take care of it, change:


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>Untitled Web Page</title>
<meta name="generator" content="Antenna 3.0">
<meta http-equiv="imagetoo . . .

to (HTML 5):


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>Untitled Web Page</title>
<meta name="generator" content="Antenna 3.0">
<meta http-equiv="imagetoo . . .

or to (closest comparable valid URL DOCTYPE):


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>Untitled Web Page</title>
<meta name="generator" content="Antenna 3.0">
<meta http-equiv="imagetoo . . .

lasa2
08-11-2010, 10:50 AM
Thanks a ton John... what an awesome solution!
Worked like a champ!