PDA

View Full Version : need to introduce sub menu



sanduwa
08-05-2010, 08:49 PM
hello javascript people,
i need your help to solve a problem. this is my site,

http://www.sanduwa.comule.com/Sanduwa/

i want to introduce sub menu and it should very simple menu.

eg: onmouseover on "Menu Option 1", it should open like this,

........................SubMenu1.1
........................SubMenu1.2
Menu Option 1.....SubMenu1.3
........................SubMenu1.4........etc.........

it was very difficult for me. so i like to get assistance from you. please help me....can any one help me?

thank you

jscheuer1
08-06-2010, 03:23 AM
See:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/indexc.html

sanduwa
08-06-2010, 03:35 AM
yes. it has. but the way that it has coded, it was very tough to modify.
that's way i'm requesting your help. if you can help me, it would be great.

Beverleyh
08-06-2010, 07:29 AM
I'd do as jscheuer1 suggests and use one of the dedicated multi-level menus here in the DD library. http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddlevelsmenu/index.htm is a very nice/versatile one in my personal opinion.

sanduwa
08-06-2010, 04:45 PM
yes. that's right. that was a one of menu, i was looking for.and i tried several times to integrate these two. but i couldn't be success. a can handle CSS anyhow. but handling this javascipt was very very tough.
this is the menu i was try,
http://www.sanduwa.comule.com/menu/menutest.htm

now i'm fed-up with this code. that's way i decided to ask a help from you. anyway jscheuer1 & Beverleyh, thank you for looked at my thread and gave me a suggestion.

thank you.