PDA

View Full Version : Resolved Simplegallery Control Button Problems.



metall5468
07-25-2010, 05:58 PM
Hello All,

I setup the simplegallery on my site and I am having a problem with centering the control buttons. Previous, play,pause,forward. They are coming up on the left side of the gallery and I can not get them centered. They are also stacked vertically instead of horizontally, horizontally is the way I want them. Any help would be appreciated.

the site is: http://www.outerworlddesigns.com/empire/


Thanks a million,

Steve:rolleyes:

azoomer
07-25-2010, 06:35 PM
You could try adding this to your css and see if it helps

.navimages {
margin-left:auto !important;
margin-right:auto !important;
display:inline !important;
}
There are some other css styles interferring with the placement of the images, the !important will override that.

metall5468
07-25-2010, 07:02 PM
Thanks AZOOMER that worked great. Your quick and speedy response is greatly appreciated. Thanks So Much! :)

metall5468
07-25-2010, 08:31 PM
:rolleyes:AZOOMER or another friendly coder. I found another issue. My Top nav the drop down menues are coming up behind the image rotator (simplegallery). Is there a quick fix to this because Ive been trying to fix this since my last reply.:eek: Sorry, I'm new at a lot of this stuff.

Thanks for you help.

http://outerworlddesigns.com/empire/

Thanks,

Steve

P.s. They all have drop down menues on the top nav except the home button.

azoomer
07-25-2010, 08:45 PM
try this

#simplegallery1 {
z-index: 1;
}

metall5468
07-25-2010, 09:12 PM
Thanks so much Azoomer. It Worked great.

Thanks Again,

Steve:):)