PDA

View Full Version : Chrome Menu DropDown Appear and Not



rdude
06-11-2010, 01:35 PM
1) Script Title: Chrome Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chrome/index.htm

3) Describe problem:
http://www.doorcountyusa.com/ardellnew/
On the above URL I have the drop downs working fine for two but I cannot get a third now in the code where shown under "About Us" to work. This code appears when using "View Source" but any browser refuses to show it.
I have searched the Forum for help to no avail. Any suggestions?
Thanks in advance,
Rich

vwphillips
06-11-2010, 03:33 PM
you have rel="dropmenu4", rel="dropmenu4" and rel="dropmenu6"

there are no drop down menus with these IDs which results in errors


your HTML also has errors and requires validation

rdude
06-11-2010, 03:38 PM
Appreciate very much your input.
Your recommendation worked perfectly!
Thanks,
Rich