PDA

View Full Version : Top navigational bar



sarks
09-08-2004, 11:08 AM
Script: Top Navigational Bar
---------------------------

This may sound a bit silly but i'm new to scripting and how can i move the top navigational bar to where i want it to be after inserting the script into the <head> and the <body>. For example i have my logo/banner on the top and want the bar to be under not at the top of the banner

Thanks

cr3ative
09-08-2004, 01:33 PM
TNB 1, 2 or 3?

TNB3, edit custom.js and change values ABStop from 0 to around perhaps 300. Keep increasing this number until the menu falls below the banner.

cr3ative

sarks
09-08-2004, 02:48 PM
Sorry its TNB 1, and how can i also change the width.

Thanks

cr3ative
09-08-2004, 05:05 PM
You can't set this in TNB 1, so if you can, implement this with TNB3:

File config.js

var stretchMENU = true; // show empty cells
var showBORDERS = true; // show empty cell borders

Set these to false. It won't show excess cells, so controls the width.