PDA

View Full Version : Lightbox image viewer 2.03a problem with "blank" image



pshsmjestaj
05-23-2010, 08:35 PM
1) Script Title: Lightbox image viewer 2.03a problem with "blank" image

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/lightbox2/index.htm

3) Describe problem:

Hello,

I use this script on my next site: http://www.privatni-smjestaj-hrvatska.com and in fact it works everything fine, except next thing. First, to explain what type of site it is...i use a site, which allow the users to submit new object about tourism, with max. allowed 10 pictures...everything goes well, except when the peoples are uploading image, which name is like this: "name.of.picture5.jpg" so the problem is the "." - dot after name & of, after I, as a administrator, approve this link, then i get for this image(s) just blank image?? It is so frustrating, then i need to advice the user he submitted image with this "wrong name" etc...

Here is URL of example for this problem: http://www.privatni-smjestaj-hrvatska.com/apartmani-sobe/ponuda-smjestaja-165/


Please, let me know is there some help for this? Can i change some code, to allow the peoples to submit image name like this ("name.of.picture5.jpg").

I thank you in advance and best regards,
Kany

jscheuer1
05-23-2010, 10:32 PM
I don't think this is a problem with Lightbox. But I may have misunderstood. The dot shouldn't be used in image filenames except as the last thing before the extension. So you could do:

name_of_picture5.jpg

As far as I know, this is only an issue in some browsers under some OS's, but it is enough of an issue as to be avoided. Firefox under Vista is one that I know of.