PDA

View Full Version : basic ultimate fade in slideshow issue



nawvernmonkee
05-13-2010, 11:24 AM
1) ultimate fade in slideshow

2) http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

3) I realise this is a likely to be a really basic issue, but I have the slideshow working very nicely locally, but not on the web. just got to a dead end, either that or i can't see what's in front of me.

I'm a bit of a novice so go gently.

the site is www.showsense.co.uk the black square on the right is where the images should be appearing.

Any help would be much appreciated

Many thanks in advance

NM

azoomer
05-13-2010, 11:44 AM
Right now it is working in my browser, FF. But i can see in your code that the image array is written twice. That may cause a problem.

nawvernmonkee
05-13-2010, 01:33 PM
Cheers mate,

removed one of those, for some weird reason i thought it was necessary.

Anyway same issue, works fine locally (safari) but not when I publish it to the web (ie & safari)

I'm sure it will be something and nothing, will continue.

Thanks again

azoomer
05-13-2010, 02:01 PM
I think there is a problem with the path to the first image

http://www.showsense.co.uk/images/work.jpg

and by the way you got 2 links to style/colour.css

azoomer
05-13-2010, 02:10 PM
Ahh
The picture has a capital Work.jpg and the link is a small work.jpg

nawvernmonkee
05-13-2010, 04:50 PM
Aaah ! muchos muchos grassias my virtual amigo,

Indeed it now works fine, and i shall address the style sheet issue aswell. very novice of me as I basically *******ised my other website to do this as you can probably tell.

btw am I being thick ? how did you see into the image file ? is there something else I should know ?

Thanks again, most grateful.

nawvernmonkee
05-13-2010, 04:51 PM
yes I am being thick, sorry - you didn't......

nawvernmonkee
05-13-2010, 04:52 PM
I think - hope..

azoomer
05-13-2010, 06:04 PM
Don't worry. Everybody can see the path to your images by combining your url with the path in the image array. Regarding the Big letter W i was just guessing because it is a common mistake. When i tried that path i could see your image.