PDA

View Full Version : Issue with fadeinslideshow



armengeo
05-04-2010, 05:33 PM
1) Script Title: fadeinslideshow

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

3) Describe problem: Hi, I have modified the code so that I can place the toggle buttons on the actual pictures and allow for up to six toggle buttons. The modifications work great on all browsers (FF, O, S, C) except for IE 6 - 8. I've been troublshooting this for a day now and could use some help. You can see the code at http://www.traffic101testserver.com/temp.html. First try it on FF and click on the square toggles. Next try it on IE and you will see what I mean. Any help would be very much appreciated.

Thanks

ddadmin
05-05-2010, 07:04 AM
The toggle buttons in your example are probably easier to re-create using some of the other slideshow scripts on DD, such as Featured Content Slider (http://dynamicdrive.com/dynamicindex17/featuredcontentslider.htm). If you must use Ultimate Fade In Slideshow though, can you please first change all the image references on your demo page (including the toggler buttons) to absolute URLs, so they continue to work even after I save your page to my computer for debugging?

armengeo
05-05-2010, 09:25 PM
Thank you for your reply. If you don't mind I prefer to use ultimate fade. I have updated the src refernces to full urls. Thank you again for your help.

armengeo
05-07-2010, 03:57 PM
Hi admin. I was wondering if you had any luck with this. Please keep me posted.