PDA

View Full Version : switch content script



redice
10-12-2005, 09:24 AM
Hi,

I have implemented the switch content on my website but wanted to
enable it within paragraphs too but was unable. You may have a look at
the page so that you can have a better idea of what i need done

http://maraconservancy.com/achievements.html

When you click on the first topic it drops down neatly :)
once it drops it presents further topics which are not collapsable.

When i try to make them collapsable they just disappear. Could
someone kindly let me know how i could make those topics
collapsable too.

Redice

redice
10-13-2005, 05:59 PM
Anyone got any ideas then?

mwinter
10-13-2005, 11:15 PM
When you click on the first topic it drops down neatly :)
once it drops it presents further topics which are not collapsable.

When i try to make them collapsable they just disappear. Could
someone kindly let me know how i could make those topics
collapsable too.If you follow the instructions for the script properly, it will do what you want with no problems. Post a URL to your attempt if you can't manage it.

However, first you should fix your markup and CSS. There are several recurring errors, including colour values without a hash (#) prefix, length values without units, and improperly nested elements. Put a DOCTYPE declaration in your document, load it in Firefox, and watch it fall apart.

Mike

redice
10-14-2005, 10:25 AM
Hey Mike thanks,

Sorry dont really knw what you mean by nestet elements and DOCTYPE. Mind explaining abit?
Hmm will have a look at the colour and length values. Thanks for pointing that out.

Redice