PDA

View Full Version : HOw to make multilevel menu on Drop Down Menu



kalambe
04-30-2010, 03:59 AM
Hi all

Howto make make drop down menu on http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chrome/index.htm#theme

became multilevel menu?

thank you :)

BLiZZaRD
04-30-2010, 10:12 PM
find the <li> for where you want the sub menu to be, leave off the trailing </li> and instead add a new <ul> list. After that list is closed add back the </li> from earlier.

kalambe
05-03-2010, 02:29 AM
I've tried your suggestions. but it does not work :(

ddadmin
05-03-2010, 07:58 AM
Just changing the HTML markup of the menu to become a nested UL list won't work unfortunately. Have you checked out the Multi Level menus (http://dynamicdrive.com/dynamicindex1/indexc.html) in the Menus section as an alternative?