PDA

View Full Version : Slideshow no show.



vambo
04-12-2010, 12:18 PM
Please don't laugh too loudly but I'm sort of getting my head around javascript and failing. The slideshow I'm trying to get to grips with is in the link below. Below that is a link to the slideshow that I did (maybe that should be didn't) produce below that. It's the automatic fade in slideshow that I'm attempting. Can anyone tell me where I'm going wrong please?:confused:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

My attempt below!
http://www.taxaccount.co.uk/flash/

vambo
04-13-2010, 06:25 PM
Seems like no one can help...

djr33
04-14-2010, 02:17 AM
<div id="fadeshow1"></div>
That needs to go in the BODY section of your page. Right now, you have nothing at all on the page because you have an empty <body></body> section.

There may be other problems, but that's where you start.

vambo
04-15-2010, 07:57 PM
Thanks for you response, djr33. I've done what you suggested but still no joy

djr33
04-15-2010, 09:47 PM
You have an unclosed <script> section. The body and content at the end of the page are all considered [invalid] Javascript. Add </script> to the end of the Javascript code (that is-- above <body....>) and it should work (again, if there aren't other problems).

The <div> tag is now in the correct location, though.

vambo
04-15-2010, 10:47 PM
Done that djr33 but still no joy...any ideas please...it's driving me nuts lol

vambo
04-15-2010, 10:59 PM
Ahhhhh, I'm getting there djr33. Just need a bit more figuring out. Link below so far. Thanks for your help djr33
http://www.taxaccount.co.uk/index9.html

djr33
04-15-2010, 11:18 PM
It looks just fine to me (Firefox 3). Of course it needs to be inserted into a layout, but using the same organization that you have now, it should be fine.

vambo
04-16-2010, 10:11 PM
Yep, I'm on the case. Cheers djr33:)