PDA

View Full Version : Resolved Javascript fade-in effect not working in Firefox (flash issue)



eatworksleepdie
04-05-2010, 06:23 PM
1) Script Title: AnyLink CSS Menu v2.2

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/anylinkcss.htm

3) Describe problem:
This seems to work in IE, but not in Firefox.
My example is here: http://www.cresseyphotography.com/photos/weddings/test1.html

If you mouseover "Photo Categories" you will see the last item "Travel" does this abrupt motion where the javascript fade-in effect isn't loading over the flash slideshow.. I have <param name="wmode" value="transparent" /> added in the object tag in the flash movie as well.

Any ideas on how to fix this for Firefox users?

jscheuer1
04-06-2010, 05:47 AM
Flash can be weird. But try adding it to the embed tag as well:


<embed wmode="transparent" src="slideshows/kero_podwoiski.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="760" height="534" name="kero_podwoiski" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

eatworksleepdie
04-06-2010, 02:09 PM
awesome!! all better now, thanks jscheuer1 !!1! :D

So it looks like I should be putting the [wmode="transparent"] in the embed tag instead of as a [<param name="wmode" value="transparent" />]
silly me.

definitely not a dynamic drive issue, but a flash issue!

jscheuer1
04-06-2010, 02:35 PM
Not instead. You will need it both places in most cases. One is for IE, the other is for all others.

eatworksleepdie
04-06-2010, 02:53 PM
makes sense. I was just playing around with that and started to come up with the same conclusion.