PDA

View Full Version : Images not showing in Ultimate Fade In Slideshow



DeckyB28
03-23-2010, 11:16 AM
1) Script Title: Ultimate Fade In Slideshow v2.0

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

3) Describe problem: I had these slideshow working on my website but the file was overwritten and now I can't get it working again. Could someone please look at this for me http://www.one1918.com/home.html (http://www.one1918.com/home.html). I cant get the images to display at all.

gazzari
03-23-2010, 11:38 AM
If it' around half a dozen sports images in a sort of Burns effect finishing with a pic of a sports ground and words "one1918, the fabric of sport" coming in at the end... seems to be working for me. IE8

DeckyB28
03-23-2010, 12:01 PM
No you must be looking at www.one1918.com/index.html. I uploaded that for the time being so customers aren't seeing a blank page.

the page i'm trying to fix is www.one1918.com/home.html (http://www.one1918.com/home.html). It is a page with a number of different team pics changing

gazzari
03-24-2010, 08:30 AM
Ah, I went to your link,then had a look around to the site, then returned to "HOME" page as where I thought I started.

OK, I can only suggest disabling the other 2 javascripts in the page. Possibly a variable error if you've got all the code correct. See if it works when only the image script is running. (temporarily delete the links to the 2 external javascripts) I saw someone else had that issue somewhere.

DeckyB28
03-24-2010, 01:35 PM
no joy unfortunately

andysam
03-25-2010, 03:23 AM
maybe trying giving relative path to the controls in the fadeslideshow.js file

var fadeSlideShow_descpanel={
controls: [['etc/images/x.png',7,7], ['etc/images/restore.png',10,11], ['etc/images/loading.gif',54,55]], //full URL and dimensions of close, restore, and loading images
fontStyle: 'normal 12px Verdana', //font style for text descriptions
slidespeed: 300 //speed of description panel animation (in millisec)
}

jscheuer1
03-25-2010, 06:21 AM
Get a fresh copy of the script. The one you are using has:

"httpdocs"

in just about every place a path is specified within the main body of the script. As a result, your images are not found. For example, for:

images/home_page/nibfa_deal_done.jpg

it's trying to load:

httpdocs/images/home_page/nibfa_deal_done.jpg

Just get a fresh copy of fadeslideshow.js from the demo page and replace your existing one with it.

DeckyB28
03-25-2010, 07:45 PM
Thats fixed now, cheers amigos