PDA

View Full Version : Anylink JS Drop Down Menu



Dgardner72
03-12-2010, 05:22 PM
1) Script Title: Anylink JS Drop Down Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

3) Describe problem: I am trying to setup this script for my nav but i have some areas that dont require a drop down, they just require a simple click to activate the next page. How can I get this to work? Also I am noticing on my beta page that not all the drop downs line up next to their button, they seem to be one button higher.

My page examples is: http://www.schylling.com/beta02.html

Thank you for your help!

Dgardner72
03-12-2010, 07:03 PM
I reset all my files and rebuilt my left nav. I stil lcant figure out how to get certain buttons to skip having a drop down and now i am also getting an error of:

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; MDDS; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)
Timestamp: Fri, 12 Mar 2010 19:02:28 UTC


Message: 'divclass' is null or not an object
Line: 257
Char: 2
Code: 0
URI: http://www.schylling.com/beta2/anylinkmenu.js



I havent touched this file at all so I am not sure what the problem is.

ddadmin
03-13-2010, 06:15 AM
For the image links that you do not wish to have a drop down menu associated with them, you should remove the CSS class, "rel" and "rev" attributes etc inside them, or the code in red below:


<a href="http://www.schylling.com" class="menuanchorclass" rel="anylinkmenu3" rev="lr" data-image="http://www.schylling.com/beta2/AP-1.jpg"
data-overimage="http://www.schylling.com/beta2/AP-2.jpg"><img src="http://www.schylling.com/beta2/AP-1.jpg" style="border-width:0" /></a>