PDA

View Full Version : Script: AnyLink Drop Down Menu



judybird
10-04-2005, 06:34 PM
with this script:
http://www.dynamicdrive.com/dynamic...opmenuindex.htm

HELP!

Trying to get the menus located lower and to the right.
When I get the main menu names where needed, the drop down menus
aren't lined up under it.

Sure it's something stupid.

Figured it out.

Thank you.

jscheuer1
10-04-2005, 06:59 PM
I pasted your code into a fresh page but, it looks like garbage and the menus seem to line up fine in both IE and FF.

.

judybird
10-04-2005, 09:55 PM
Sorry,

Have added an attachment with css,js and images included.