PDA

View Full Version : Resolved Ultimate Fade-in slideshow (v2.1) not working when uploaded



paulCA1
02-16-2010, 12:16 AM
1) Script Title: Ultimate Fade-in slideshow (v2.1)

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

3) Describe problem: I've finally decided to upload my site today, deciding everything was pretty much done. Upon upload, my mainpage slideshow (just 5 images, cycling) does not work at all. When previewing in firefox through dreamweaver the show works fine. If anyone could point me in the right direction that would be great.
I've checked and rechecked the make sure all files were uploaded.
The page that is supposed to have the slideshow is here - http://home.cogeco.ca/~capo139/

EDIT - I have the scripts.js in a separate folder. I was referencing scripts folder, instead of capital S, Scripts folder. At least I have the black box now! No images running though. Any help is appreciated.

EDIT - Ugh, I also have my images in their own folder, MainShow - and I was referencing Mainshow, instead of MainShow. Works now!
Note to others - coding is extremely picky! I don't know too much about all this, so wasn't aware of exactly how picky.

Thanks very much

jscheuer1
02-16-2010, 04:44 AM
Yes, upper and lower case letters matter on most live web installations. This is even true of plain HTML. However, it depends upon the server/host. Some do not require agreement of upper and lower case letters in paths, filenames, and extensions, though most do. Those that don't sometimes will still require agreement for certain types of code.