PDA

View Full Version : Flash is only showing on one page



Aravona
02-10-2010, 11:45 AM
I have some flash embedded into my header using the following code:



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>

<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

<title><?php wp_title('&laquo;', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<!--<style type="text/css" media="screen">

<?php
// Checks to see whether it needs a sidebar or not
if ( empty($withcomments) && !is_single() ) {
?>
#page { background: url("<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/kubrickbg-<?php bloginfo('text_direction'); ?>.jpg") repeat-y top; border: none; }
<?php } else { // No sidebar ?>
#page { background: url("<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/kubrickbgwide.jpg") repeat-y top; border: none; }
<?php } ?>

</style>-->

<?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); ?>

<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<div id="header" role="banner">
<div id="headerimg">
<!--<h1><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>
<div class="description"><?php bloginfo('description'); ?></div>-->
</div>
</div>

<div id="navig">

<ul id="nav">
<?php wp_list_categories('sort_column=menu_order&include=8,7,6,4,9,10,3,5&title_li='); ?>
</ul>
<div style="height:270px;background: url(<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/top_bg2.jpg) no-repeat top center;padding-left:20px;">
<div style="width:623px;float:left;padding-top:10px">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="623" height="244">
<param name="movie" value="http://www.evolution-photography.co.uk/slide_flash8.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="http://http://www.evolution-photography.co.uk/slide_flash8.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="623" height="244"></embed>
</object>
</div>
<div style="width: 265px; float: right;">

<ul id="nav-pages" role="navigation">

<?php include ('sidebar2.php'); ?>


</ul>

</div>
</div>

</div>

<hr />

This works but only on the home page and should be shown on every page. The other pages just give a pink background rectangle (but it is recognising that there is flash as if you right click it shows the flash option usual flash options... loop, play, zoom etc etc.)

Any help would really be appriciated. Heres the site (http://www.evolution-photography.co.uk/)

Thanks in advance

Aravona
02-11-2010, 04:05 PM
The problem was wordpress permalinks.

If anyone knows how to go about linking a flash file with wordpress custom permalinks I would be grateful of the advice.

djr33
02-11-2010, 04:13 PM
Is it possible to use absolute urls rather than relative urls? That might solve everything. I haven't looked at this in detail, though. I'm not sure if wordpress allows that either.