PDA

View Full Version : Ultimate Fade-In Slideshow (v1.51 not working in ie



crystalbp
02-05-2010, 08:19 PM
1) Script Title: Ultimate Fade-In Slideshow (v1.51): Dynamic Drive (http://www.dynamicdrive.com)

2) Script URL (on DD):

3) Describe problem: having a problem with this script it works fine in ff and safari bit ie just get a blank image
can anybody offer help as i have used this before on other sites and it works great.... confused!

example of none working in ie page
http://www.mutchdevelopments.co.uk/gallery/index.html

ddadmin
02-05-2010, 11:08 PM
Hmm that's old. The script does appear to be running/working in IE, just no image is visible. What happens if you try moving the slideshow so its outisde any tag except the BODY:


<body>

<script type="text/javascript" >
//new fadeshow(IMAGES_ARRAY_NAME, slideshow_width, slideshow_height, borderwidth, delay, pause (0=no, 1=yes), optionalRandomOrder)
new fadeshow(fadeimages, 442, 200, 0, 3000, 1, "R")

</script>

Also, note that this is an old version of Fade In Slideshow. A new one can be found here: http://dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

crystalbp
02-06-2010, 08:33 AM
thanks for the responce

tried it just inside body tags and same result
ill upgrade the script then
shame coz it works a dream on all my other sites
thanks
chris

ddadmin
02-06-2010, 09:28 AM
Ok just for sake of testing, have you tried the new version of the script instead?

crystalbp
02-07-2010, 05:16 PM
Hi
fixed it it was something in my css to try and fix png for ie6!
i deleted it and script works fine
thanks for your help