PDA

View Full Version : my slideshow doesn't work once uploaded



maeglutz
02-05-2010, 01:52 AM
1) Script Title: Ultimate Fade-in slideshow (v2.1)

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm

3) Describe problem: The script works fine remotely on my computer, but once i upload it, all i get is this black box? what could be the problem? (i've uploaded the slideshowfader.js file.... ) http://www.blackskulldeathkill.com/wedding/java.html

bluewalrus
02-05-2010, 03:18 AM
images arent were specified


For example your code says they are


http://www.blackskulldeathkill.com/wedding/img/slideshow/DSC00160.JPG

maeglutz
02-05-2010, 03:23 AM
images arent were specified


For example your code says they are

Whoops. I am an idiot. I thought I uploaded them for sure.

maeglutz
02-05-2010, 06:56 PM
so weird,

the reason it wasn't working is because on my computer, the file extension was in all caps: JPG
but once uploaded it automatically switched to lowercase: jpg

does anyone know why/how this happens? never happneed to me before

djr33
02-05-2010, 07:23 PM
There's no reason that would be the case. I'm guessing that the (ftp?) program you used to upload the images changed te filenames. Lowercase ends are common. Caps are used by a few programs and tend to get in the way like this. I always rename anything I save that gets an uppercase ending.