PDA

View Full Version : Need assistance w/ Chrome menu



phino
01-25-2010, 04:55 PM
1) Script Title: Chrome CSS Drop Down Menu

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/chrome/index.htm

3) Describe problem:

Firefox is where the issue is at, IE works fine: http://dpftest.com/menu/test3.html

there is a link to the sample page. the drop down menus dont seem to work unless u click on the last link where the 3rd drop down is, it kicks starts it. I'm assuming it deals with flash and the chrome css menu being together. any idea? thanks.

phino
01-25-2010, 06:14 PM
ok so i noticed it worked on firefox 3.0 on my other computer and this computer i am at, is firefox 3.5.7 and it's not working. thought i'd throw in that information. perhaps the new firefoxes are the reasons and need new code to bypass it?

phino
01-27-2010, 03:51 PM
problem found, it was firefox 3.5 that was giving the issue. the 3.6 update showed everything working fine.

ddadmin
01-27-2010, 09:55 PM
Hmm I've confirmed the issue occurs in FF3.5x This is something you probably will want to fix anyway. What happens if you move the HTML for the drop down menus themselves so they are outside any element other than the BODY, such as at the very end of the document?


<div id="dropmenu1" class="dropmenudiv">
<a href="#">Tuners</a>
<a href="#">Delete Pipes</a>
<a href="#">Intakes</a></div>

<div id="dropmenu2" class="dropmenudiv1">
<a href="#">Tuners</a>
<a href="#">Delete Pipes</a>

<a href="#">Intakes</a></div>

<div id="dropmenu3" class="dropmenudiv2">
<a href="#">Tuners</a>
<a href="#">Delete Pipes</a>
<a href="#">Intakes</a></div>
<script type="text/javascript">

cssdropdown.startchrome("chromemenu")

</script>

</body>