PDA

View Full Version : Conveyor Belt slideshow - IE problems



egroJ
01-04-2010, 02:54 PM
1) Script Title: Conveyor Belt slideshow script

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/leftrightslide.htm

3) Describe problem: Hi, sorry if my English is bad but my native language is Spanish... I try to write the best I can...

These days I have been installing on my PHPBB forum this script, all was perfect using Firefox but when I tried it with Internet Explorer...:

-With firefox:
http://i48.tinypic.com/246t1fr.jpg

-With Internet Explorer:
∑The first image starts in the middle:
http://i45.tinypic.com/2h3aruv.jpg
∑Sometime it disappears:
http://i50.tinypic.com/2zqt1cz.jpg

What can I do?
My webpage: www.tuningaragon.es

Thanks!

jscheuer1
01-04-2010, 04:17 PM
Get rid of the center tags (highlighted):


<div id="publicidad">
<center>
<table width="100%" bgcolor="#FFFFFF" border="1" bordercolor="#ffffff" cellspacing="0">
<tr border="1" bgcolor="#FFFFFF" bordercolor="#ffffff" cellspacing="0">
<td bgcolor="#096be2" border="0" bordercolor="#ffffff" cellspacing="0">

<script type="text/javascript">

/***********************************************
* Conveyor belt slideshow script- © Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
***********************************************/


//Specify the slider's width (in pixels)
var sliderw . . .

[snip!]

. . . t.write('</td></table>')
}
}


</script>
</td>
</tr>
</table>
</center>
</div>

egroJ
01-04-2010, 10:07 PM
You have solved one of my problems! Thanks

Now... I dont know why... Sometimes it disappears :S

jscheuer1
01-05-2010, 12:52 AM
I no longer seem to be able to get it to do that. It was doing that before the change, but no longer, not here at least. The page could probably do with a major overhaul though. For instance, if you resize the window, the conveyor and the menu above it get out of whack as far as their horizontal position in relation to the rest of the stuff is concerned. This is probably just a symptom of an overall non-standard approach to the HTML code, though it might be something else. But that's not something we generally go in for here in the DD scripts help section.

Anyways, as for it disappearing, is there any particular series of things I can do to replicate that? As I say, that's not happening here right now.

Also, if you want to recode your HTML to be more standard, you should open a new thread about that in the HTML forum. It may or may not help with this particular issue, but it should (assuming you get accurate help in this regard) standardize your code so that future issue will probably be easier to resolve. It could involve a lot of recoding though, and possibly new problems with some things at first.