PDA

View Full Version : IE7 & AnyLink JS Drop Down Menu v2.2 problem



Aimkat
12-09-2009, 10:20 PM
1) Script Title: AnyLink JS Drop Down Menu v2.2

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

3) Describe problem:
This works fine with Firefox, but Internet Explorer is hating it for some reaon. When you rollover the text for the drop down menu, a big black box covers part of the screen as if it's the drop down menu. You can see what I mean here: http://www.theboysdepot.com/ (that's the site I'm adding the navigation bar to).

If anyone can help me, I'd really appreciate it! Thank you!

ddadmin
12-10-2009, 07:12 AM
Hmm this is a rather strange one. What happens if you revert anylinkmenu.css to the original one from the DD script page?

jscheuer1
12-10-2009, 08:34 AM
In your anylinkmenu.css file you have:


.anylinkmenu{
position: absolute;
left: 0;
top: 0;
margin-top: 5px;
visibility: hidden;
border: 1px solid 4e3d0d;
border-bottom-width: 0;
font: normal 12px Verdana;
line-height: 18px;
z-index: 100; /* zIndex should be greater than that of shadow's below */
background: #93b24a;
width: 175px; /* default width for menu */
}


That's invalid and IE is reading it as 4000px for some strange reason. I think it sees it as an exponential value. Doesn't matter. Change it to:


.anylinkmenu{
position: absolute;
left: 0;
top: 0;
margin-top: 5px;
visibility: hidden;
border: 1px solid #4e3d0d;
border-bottom-width: 0;
font: normal 12px Verdana;
line-height: 18px;
z-index: 100; /* zIndex should be greater than that of shadow's below */
background: #93b24a;
width: 175px; /* default width for menu */
}


And things should be fine.

Aimkat
12-10-2009, 08:55 PM
Oh, you're right! No wonder the browser was confused. Adding the # fixed it. Thank you so much!

ddadmin
12-11-2009, 09:48 PM
Nice catch John! Thanks for lending a keen eye.