PDA

View Full Version : One of my scripts stops another from working



gmnightingale
11-30-2009, 12:22 PM
My website is all up and running and I decided to put a new image viewing script on, I already had a revolving image script showing all my previous work before but the latest script has totally stopped the previous from working. You can view what I mean at www.actioncomputing.co.uk

I am using 2 scripts both available on Dynamic Drive they are


Lightbox image viewer 2.03a

Ultimate Fade-in slideshow (v2.1)

If anyone can tell me why this is I would be extremely gratefull.

gmnightingale
11-30-2009, 05:01 PM
Anybody got any suggestions its driving me nuts

jscheuer1
12-01-2009, 05:00 PM
Your page has some other issues, but I believe your current problem that you are asking about can be resolved by updating Lightbox to v2.04a:

http://home.comcast.net/~jscheuer1/side/lightbox2.04a/lightbox2.04a.zip

first introduced here:

http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?p=163470#post163470

demo:

http://home.comcast.net/~jscheuer1/side/lightbox2.04a/

It can do everything that 2.03a does, and optionally more. All of the files are different, though most have the same names. So make sure to update all of the files. There is an additional file, builder.js that is now required. The imagemotion.js file is not required, unless you want to combine Lightbox 2.04a with it.

gmnightingale
12-01-2009, 08:19 PM
Thank you very much i will try this out, what other problems do you mean ? thanks

jscheuer1
12-02-2009, 02:54 AM
The most important is if you click on the close button in Firefox or Opera for either Lightbox, you launch a new window or tab of:

http://www.asbuiltsdsgroup.co.uk/

But, strange as it may seem, upon closer inspection this may actually be part of the same problem, the conflict between the two scripts.