PDA

View Full Version : Black box showing on site



DeckyB
10-29-2009, 12:24 PM
1) Script Title: ultimate fade-in slideshow

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fadeinslideshow.htm (V2.1)

3) Describe problem:

I'm new to this site and was wondering if you could help me. I'm trying to get the ultimate fade-in slideshow to work but with not joy. I can get it to work on my local computer but when I upload it to the site I just get the black box?

http://www.one1918.com/test-home.html

Can someone please help me? I have uploaded the javascript file and I can't find the problem at all

jscheuer1
10-29-2009, 02:55 PM
Upper and lower case matter on the web. For instance, there is no:


gallery/bloomfield/images/01.JPG

But there is a:


gallery/bloomfield/images/01.jpg

If the others are similar, as appears likely, just change this part (from your on page initialization):


imagearray: [
["gallery/bloomfield/images/01.JPG", "", "", "Nothing beats relaxing next to the pool when the weather is hot."],
["gallery/instonians/images/02.JPG", "http://en.wikipedia.org/wiki/Cave", "_new", "Some day I'd like to explore these caves!"],
["gallery/legends_XI/images/03.JPG"],
["gallery/ni_lifesaving/images/03.JPG", "", "", "What a beautiful scene with everything changing colors."] //<--no trailing comma after very last image element!
],

to reflect the actual case of the image files.

DeckyB
10-29-2009, 03:25 PM
John - quite simply you are a legend. Cheers