PDA

View Full Version : StepCarousel in Thickbox iFrame



takuhii
10-26-2009, 10:38 AM
I am trying to load my stepCarousel into a Thickbox iFrame. Outside of the iframe the code works (in all browsers), inside the Thickbox generated iFrame it doesn't work. Anyone have any ideas?

takuhii
10-26-2009, 10:41 AM
One quick note, it only does this in Firefox and IE6 :(

jscheuer1
10-26-2009, 01:41 PM
Please post a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.